Ken Leung

Ken Leung

Doğum Tarihi

21 Ocak 1970

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.03.2023 ₺598.714 7.319
13.08.2021 ₺1.394.389 60.780
01.09.2017 ₺135.087 5.453
17.12.2015 ₺17.170.964 1.149.329
26.05.2006 ₺1.659.712 226.474
28.04.2006 ₺1.010.043 125.085
03.03.2006 ₺82.551 9.820
29.10.2004 ₺522.731 86.057
15.11.2002 ₺1.892.263 396.485
22.02.2002 - -
25.01.2002 ₺1.814.437 494.547
05.10.2001 ₺1.025.176 315.940
02.02.2001 ₺232.836 86.831
08.01.1999 ₺295.563 288.434
27.03.1998 ₺80.516 99.518
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.