Ken Leung

Ken Leung

Doğum Tarihi

21 Ocak 1970

Yaş

53


Gelecek Filmler

Kayıp Dram, Gerilim

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

24 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.08.2021 ₺1.394.389 60.780
01.09.2017 ₺135.087 5.453
17.12.2015 ₺17.170.964 1.149.329
26.05.2006 ₺1.659.712 226.474
28.04.2006 ₺1.010.043 125.085
03.03.2006 ₺82.551 9.820
29.10.2004 ₺522.731 86.057
15.11.2002 ₺1.892.263 396.485
22.02.2002 - -
25.01.2002 ₺1.814.437 494.547
05.10.2001 ₺1.025.176 315.940
02.02.2001 ₺232.836 86.831
08.01.1999 ₺295.563 288.434
27.03.1998 ₺80.516 99.518
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.