Arnold Schwarzenegger ile Linda Hamilton'ı yeniden bir araya getiren Terminator: Dark Fate filminden ilk fragman!

3.942 Gösterim
23 Mayıs 2019 16:09
Arnold Schwarzenegger ile Linda Hamilton'ı yeniden bir araya getiren Terminator: Dark Fate filminden ilk fragman!

Terminator serisinin iki unutulmaz oyuncusu Arnold Schwarzenegger ile Linda Hamilton'ı yeniden bir araya getiren Terminator: Dark Fate'den ilk fragman yayınlandı.


Terminator: Genisys'in gerek gişede gerek eleştirmenler nezdinde başarılı olamaması sonrası uzun bir süre seriden yeni bir film göremeyeceğimiz düşünülmüştü fakat serinin yaratıcısı James Cameron'ın tekrardan direksiyona geçmesiyle bu toz bulutu hızla dağıldı. Serinin artık birer klasik hâline gelmiş ilk iki filmini yazıp yöneten James Cameron, yeni film Terminatör: Kara Kader (Terminator: Dark Fate)'in yapımcılığını üstlenirken, yönetmen koltuğunu Deadpool ile çıkış yakalayan Tim Miller'a devretti.

Sarah Connor karakteriyle özdeşleşen Linda Hamilton ile serinin yüzü konumundaki Arnold Schwarzenegger'in yeniden bir araya geldiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Brett Azar, Gabriel Luna gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen film, 01 Kasım 2019 tarihinden itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşacak. Filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.