Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez'li Deha'dan ilk tanıtım yayınlandı

9.678 Gösterim
30 Ağustos 2024 15:19
Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez'li Deha'dan ilk tanıtım yayınlandı

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez'in üç yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Deha'dan ilk tanıtım yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Uğur Polat, Onur Saylak, Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu'nun da yer aldığı dizi, Eylül ayında Show TV'de ekranlara gelecek.


Televizyon ekranlarının yıldız oyuncularından Aras Bulut İynemli'nin Çukur dizisinden, Taner Ölmez'in ise Mucize Doktor'dan üç yıl sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Deha dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Yönetmenliğini Umut Aral'ın üstlendiği dizi, matematik dehası Devran ile kötü biri olarak yetiştirilmiş üvey kardeşi Cesur'un yüzleşmeleriyle birlikte başlayan intikam mücadelelerine odaklanıyor.

 

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Deha dizisinin senaryosunu Damla Serim kaleme alıyor. Aras Bulut İynemli'nin Devran, Taner Ölmez'in Cesur karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunu Uğur Polat, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağan Efe Ak ve Abdurrahman Yunusoğlu oluşturuyor. Deha dizisinin Eylül ayından itibaren Show TV'de yayınlanması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.