Uğur Polat

Uğur Polat

Doğum Bilgisi

4 Eylül 1961

Yaş

59


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CGV Mars D. 400.889 7.284.674
Ertuğrul 1890 25 Aralık 2015
CGV Mars D. 451.794 4.654.181
Eksik 17 Nisan 2015
M3 Film 13.538 128.776
Vali 9 Ocak 2009
Medyavizyon 488.766 3.559.247
Devrim Arabaları 24 Ekim 2008
Pinema 187.173 1.651.309
UIP Türkiye 379.818 2.721.328
KenDa 276.295 2.059.668
Sis ve Gece 23 Şubat 2007
Özen Film 59.302 412.636
2 Süper Film Birden 29 Eylül 2006
Warner Bros. Türkiye 26.130 183.948
Bir Erkeğin Anatomisi 21 Şubat 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Muhteşem Film - -