Apple TV+ dizisi Physical’ın 2. sezonundan fragman yayınlandı

1.194 Gösterim
12 Mayıs 2022 14:33
Apple TV+ dizisi Physical’ın 2. sezonundan fragman yayınlandı

Apple TV+'ın komedi-drama dizisi Physical'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Rose Byrne’ün başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonu, 3 Haziran'dan itibaren ekranlarda olacak.


1980’lerin San Diego'sunda sıradan bir ev hanımıyken adım attığı aerobik dünyasını bir iş fırsatı olarak değerlendiren Sheila Rubin adlı kadının bu yolda yaşadıklarını konu alan Apple TV+ dizisi Physical'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin ilk sezonu gibi 10 bölümden oluşacak olan 2. sezon, 3 Haziran'da başlayacak ve haftalık olarak yayınlanan bölümlerle 5 Ağustos'ta final yapacak.

 

Yaratıcılığını Annie Weisman'ın yaptığı dizinin 2. sezonunda, Sheila Rubin'e hayat veren Avustralyalı oyuncu Rose Byrne'ün yanı sıra Danny Rubin, Greta, Bunny, Tyler ve John Breem karakterlerini oynayan Rory Scovel, Dierdre Friel, Della Saba, Lou Taylor Pucci ve Paul Sparks  rollerine geri dönerken, son olarak The White Lotus'taki rolüyle dikkatleri üzerine çeken Murray Bartlett kadroya katılan yeni isimlerden biri oluyor.

 

Physical dizisinin 3 Haziran'dan itibaren Apple TV+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan 2. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.