Apple+'ın yeni dizisi Roar'dan ilk görseller yayınlandı

2.914 Gösterim
7 Şubat 2022 15:00
Apple+'ın yeni dizisi Roar'dan ilk görseller yayınlandı

Kadrosunda Nicole Kidman, Cynthia Erivo, Alison Brie, Issa Rae, Betty Gilpin ve Merritt Wever gibi oyuncuların yer aldığı Apple+ dizisi Roar'dan ilk görseller yayınlandı. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan antoloji dizisi, 15 Nisan'dan itibaren izleyiciyle buluşacak.


İrlandalı yazar Cecelia Ahern'ın kadınlarla ilgili 30 kısa hikâyesini bir araya getiren aynı isimli kitaptan uyarlanan Roar dizisinden ilk görseller yayınlandı. Ekim 2018'de yayınlanan kitabı oluşturan hikâyeler kitabın basımından 2 ay önce televizyon uyarlamasına uygun şekilde düzenlenmiş ve Apple+ tarafından satın alınmıştı. Netflix dizisi GLOW'ın yaratıcıları Liz Flahive ve Carly Mensch'in hazırladığı dizi, günümüz dünyasında kadın olmanın nasıl bir şey olduğunu, feminist bir bakış açısını kara mizahla buluşturan bir şeklinde ele alan kısa hikâyelerle anlatacak.

 

Her bölümü kadın merkezli farklı bir hikâyeyi takip edecek dizinin ilk sezonu, 30 dakikalık 8 bölümden oluşacak ve 15 Nisan'dan itibaren Apple+'ta ekranlara gelecek. Oyuncu kadrosunda; yönetici yapımcı olarak da görev alan Nicole Kidman'ın yanısıra Cynthia Erivo, Issa Rae, Merritt Wever, Alison Brie, Betty Gilpin, Meera Syal, Fivel Stewart ve Kara Hayward gibi isimlerin yer aldığı Roar dizisinden yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.