Angelina Jolie, Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olmaya hazırlanıyor

3.518 Gösterim
28 Mart 2019 14:42
Angelina Jolie, Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olmaya hazırlanıyor

Yıldız oyuncu ve yönetmen Angelina JolieChloé Zhao'nun yöneteceği The Eternals ile Marvel Sinematik Evreni'ne adım atmaya hazırlanıyor.


Çizgi roman uyarlamaları ve süper kahraman filmleri, Hollywood'un en büyük blockbusterlarına dönüştükçe başlarda bu tür yapımlarda yer alma konusunda tereddüt yaşayan A sınıfı yıldızların fikirleri değişti ve bu isimleri süper kahraman kostümleri içerisinde sıkça görür olduk. The Hollywood Reporter'ın haberine göre bu kervana katılan yeni yıldız isim Angelina Jolie olabilir.

 

Habere göre Angelina Jolie, geçen yıl içerisinde The Rider ile övgü toplayan Chloé Zhao'nun yöneteceği The Eternals'ta yer almak için Marvel yetkilileriyle görüşme hâlinde. 2007 yılında bir çizgi roman uyarlaması olan Wanted filminde yer alsa da The Eternals, eğer anlaşma resmiyete dökülürse Jolie'nin ilk süper kahraman filmi olacak. 2011 yılında In the Land of Blood and Honey filmiyle yönetmenlik kariyerine başladıktan sonra oyunculuğu ikinci plana koyan Jolie, The Eternals'ın yanı sıra Maleficent: Mistress of Evil, Come Away, Those Who Wish Me Dead gibi filmlerde yer alarak verdiği bu arayı kapatacağa benziyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.