Amazon'un yeni dizisi The Peripheral'dan fragman yayınlandı

10.028 Gösterim
9 Eylül 2022 12:47
Amazon'un yeni dizisi The Peripheral'dan fragman yayınlandı

Amazon Prime Video'nun yeni bilim kurgu dizisi The Peripheral'dan fragman yayınlandı. Yapımını Westworld'ün yaratıcılarının üstlendiği dizi, 21 Ekim'de izleyiciyle buluşacak.


William Gibson'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanan ve Amerika'nın ücra bir köşesinde yaşayan Flynne Fisher adlı bir kadının sanal gerçeklik oyunu oynarken kendisini geleceğin Londra'sında bulması sonrasında yaşananları konu alan bilim kurgu dizisi The Peripheral'dan fragman yayınlandı. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizi, 21 Ekim'den itibaren Amazon Prime Video ekranlarında olacak.

 

Westworld'ün yaratıcıları Lisa Joy ve Jonathan Nolan'ın yapım şirketi Kilter Films'in Amazon Studios ve Warner Bros. Television'la birlikte yapımını üstlendiği The Periheral'ın başrolünde Chloë Grace Moretz yer alırken, zengin oyuncu kadrosunda Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild, T’Nia Miller, Charlotte Riley, Alexandra Billings, Adelind Horan, Alex Hernandez, Katie Leung, Julian Moore-Cook, Melinda Page Hamilton, Chris Coy ve Austin Rising gibi isimler yer alıyor.

 

21 Ekim'den itibaren Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak olan The Peripheral dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.