Amazon'un The Wheel of Time dizisinden teaser yayınlandı

3.338 Gösterim
3 Eylül 2021 11:18
Amazon'un The Wheel of Time dizisinden teaser yayınlandı

Robert Jordan imzalı ünlü fantastik roman serisi Zaman Çarkı'ndan uyarlanan Amazon dizisi The Wheel of Time'dan teaser yayınlandı.


Robert Jordan'ın 1990 yılında yayımlanan Dünyanın Gözü kitabıyla başlayan Zamanın Çarkı serisi, kısa sürede dünya genelinde en çok okunan fantastik romanlar arasına adına yazdırmıştı. 2007 yılında 12. kitabın hazırlıkları sırasında hayatını kaybeden yazarın serinin geleceği için bıraktığı notları izleyerek 15 kitaplık seriyi tamamlayan Brandon Sanderson'ın danışmanlığını yaptığı Amazon'un Zaman Çarkı (The Wheel of Time) uyarlaması, nihayet izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

İlk üç bölümü 19 Kasım'da Amazon'da yayınlanacak olan The Wheel of Time dizisi, kitap serisinde olduğu gibi büyücü Moiraine ile zamanı geldiğinde dünyanın kurtarıcısı rolünü üstlenecek olan Rand al'Thor ve arkadaşlarıyla yolunun kesişmesi sonrası yaşananları anlatacak. Oyuncu kadrosunda Rosamund Pike, Zoë Robins, Josha Stradowski, Sophie Okonedo, Marcus Rutherford, Barney Harris ve Madeleine Madden gibi isimlerin yer aldığı diziden yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.