Amazon dizisi Invincible 2. ve 3. sezon onayını aldı

5.760 Gösterim
30 Nisan 2021 15:45
Amazon dizisi Invincible 2. ve 3. sezon onayını aldı

Mart ayında Amazon Prime Video'da yayın hayatına başlayan ve bu yıla damgasını vuran yapımlar arasına şimdiden adını yazdıran animasyon dizisi Invincible,  2. ve 3. sezon onayını aldı.


The Walking Dead, Tech Jacket, Ultimate X-Men ve Marvel Zombies gibi çizgi romanların yazarı ve yaratıcısı Robert Kirkman imzalı Invincible'ın mart ayından itibaren yayınlanmaya başlayan ilk sezonu, gerek eleştirmen gerekse de izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişti. 30 Nisan’da sezon finali yapacak olan dizinin yaratıcısı Robert Kirkman, dizinin ana karakterini seslendiren Steven Yeun ile birlikte Perşembe günü dizinin 2. ve 3. sezon onayını aldığını duyurdu.

Seslendirenler arasında Yeun'un yanı sıra J.K. Simmons, Seth Rogen, Sandra Oh ve Mark Hamill gibi isimlerin de yer alan dizi, babasının Omni-Man adlı gezegenin en güçlü süper kahramanı olması dışında son derece sıradan bir insan olan 17 yaşındaki Mark Grayson’ın, kendi güçlerini keşfetmesini ve yaşı ilerledikçe babasının hikâyesinin karanlık yüzünü görmesini konu ediniyor.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.