Adam Driver'ın yeni filmi 65'ten fragman yayınlandı

6.538 Gösterim
15 Aralık 2022 18:59
Adam Driver'ın yeni filmi 65'ten fragman yayınlandı

Adam Driver'ın başrolünde yer aldığı bilimkurgu filmi 65'ten fragman yayınlandı. Film, 10 Mart 2023'te vizyona girecek.


Adam Driver'ın başrolünde yer aldığı 65'ten yeni fragman yayınlandı. Star Wars devam filmi üçlemesinde Kylo Ren rolüyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu, bu kez yeni bir bilimkurgu filminde yer alıyor. 65, milyon yıl önce dünyaya düşen bir astronotun hikayesini anlatıyor. Film, Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) yazarlarından Scott Beck ve Bryan Woods tarafından yazılıp yönetildi. 

 

65 filminde dinozorlarla mücadele edecek olan Adam Driver'la birlikte Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) filminde rol alan Chloe Coleman ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda(Avengers: Infinity War) genç Gamora'yı oynayan Ariana Greenblatt yer alıyor. 

 

Yapımcılar filmin müzikleri için Örümcek Adam üçlemesi, Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) ve son olarak Noah Baumbach'ın 2022 yapımı Beyaz Gürültü (The White Noise) filminin bestecisi Danny Elfman ile anlaştılar.

 

Şubat 2021'de çekimleri tamamlanan 65 filmi, geçtiğimiz yıl birkaç kez ertelense de 10 Mart 2023 yılında vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.