ABD Box Office: Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Amerika'da Rekorla Vizyona Girdi!

3.528 Gösterim
11 Temmuz 2016 13:04
ABD Box Office: Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Amerika'da Rekorla Vizyona Girdi!

Yarrow Cheney ve Chris Renaud'nun yönetmenliğini yaptığı animasyon Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (The Secret Life of Pets), Amerika'da ilk hafta sonunda $103 milyon elde ederek vizyon macerasına rekorla giriş yaptı.


Yaklaşık bir ay önce Amerika'da vizyona giren Kayıp Balık Dori (Finding Dory), en iyi animasyon açılışını yapmıştı. Amerika'da bu hafta gösterime giren bir başka animasyon Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (The Secret Life of Pets) da vizyon macerasına rekorla başlamış oldu. Film ilk hafta sonunda elde ettiği $103 milyonla, özgün içeriğe sahip animasyonlar içerisinde en iyi açılışa sahip yapım oldu. Geçen yıla damga vuran animasyon Ters Yüz'ün (Inside Out) Amerika'da ilk hafta sonunda $90 milyon, bu yılın öne çıkan animasyonlarından Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nin (Zootopia) ise yine Amerika'da ilk hafta sonunda $75 milyon elde ettiğini göz önüne alırsak, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı'nın yakaladığı başarının boyutunu daha iyi idrak edebiliriz. Filmin Türkiye için vizyon tarihinin ise 5 Ağustos 2016 olarak belirlendiğini belirtelim.

Tarzan Efsanesi (The Legend of Tarzan), ikinci hafta sonunda elde ettiği $20 milyon ile hayal kırıklığı yaratmaya devam ederken; Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick ve Aubrey Plaza gibi isimlerin başrolünde yer aldığı, bu hafta vizyona giren komedi filmi Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak (Mike & Dave Need Wedding Dates) elde ettiği $16 milyon ile beklentilerin altında kaldı. Böylelikle Zac Efron'un bu yıl içerisinde başrol oynadığı üç yapım da (Çılgın İhtiyar ve Kötü Komşular 2) gişede istediğini bulamamış oldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.