Aaron Taylor-Johnson, Spider-Man çizgi romanlarının kötü karakterlerinden Kraven the Hunter'a hayat verecek

2.415 Gösterim
27 Mayıs 2021 12:40
Aaron Taylor-Johnson, Spider-Man çizgi romanlarının kötü karakterlerinden Kraven the Hunter'a hayat verecek

Daha önce Kick-Ass ve Avengers: Age of Ultron gibi çizgi roman uyarlamalarında yer alan Aaron Taylor-Johnson, Sony'nin Spider-Man çizgi romanlarından uyarlayacağı yeni filmde kötü karakter Kraven the Hunter'a hayat verecek.


Aaron Taylor-Johnson, üçüncü kez bir çizgi roman uyarlamasında yer almaya hazırlanıyor. Daha önce Kick-Ass'ta ana karaktere ve Avengers: Age of Ultron'da Quicksilver'a hayat veren ünlü oyuncu, bu kez Spider-Man çizgi romanlarının kötülerinden Kraven the Hunter'ı canlandıracak.

Spider-Man çizgi romanlarının sinema haklarını elinde bulunduran, her ne kadar Spider-Man'in kendisini özel bir anlaşmayla Marvel Sinematik Evreni'ne vermiş olsa da çizgi romanlardaki bilinen karakterlerin solo filmlerini yapmaya başlayan Sony; Venom ve Morbius'tan sonra bu kez Kraven the Hunter için kolları sıvıyor.

 

Son olarak Triple Frontier filmine imza atan J.C. Chandor'ın yöneteceği film, çizgi romanlarda büyük bir aslan kafası ve yelesinden oluşan kıyafet giyen ve kendini dünyanın en büyk avcılarından biri olarak gören Kraven the Hunter'ı odağına alacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.