Aaahh Belinda filminin teaserı yayınlandı

4.953 Gösterim
20 Mart 2023 14:54
Aaahh Belinda filminin teaserı yayınlandı

Başrolünde Neslihan Atagül'ün yer aldığı Netflix filmi Aaahh Belinda'dan teaser yayınlandı. Film, 7 Nisan 2023 tarihinden itibaren Netflix'te yayınlanacak. 


Deniz Yılmazer'in yönetmen koltuğuna oturduğu, Hakan Bonomo'nun ise senaryosunu kaleme aldığı Aaahh Belinda filminden teaser yayınlandı. OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği film, 1986 yılında Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini yaptığı Aaahh Belinda isimli Yeşilçam filminden uyarlandı.

 

Kadına biçilen rolleri benimsemeyip Avrupai bir hayat tarzına göre yaşamaya çalışan bir karakteri merkezine alan 1986 yapımı filmde, Müjde Ar ve Yılmaz Zafer başrolleri paylaşıyordu. İki hayat arasında sıkışan bir kadının konu alındığı uyarlamada, Neslihan Atagül başrol olarak Dilara adında bir karaktere hayat veriyor. Yakın zamanda çıkacak bir şampuan olan Belinda için televizyon reklamında yer alan genç oyuncu Dilara'nın hikâyesi filmde anlatılıyor.

 

Aaahh Belinda'nın oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül'ün yanı sıra Serkan Çayoğlu, Beril Pozam ve Necip Memili yer alıyor.

 

7 Nisan 2023 tarihinde Netflix'te yayınlanacak Aaahh Belinda filminin teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.