8 Eylül'de vizyona girecek olan Cenaze İşleri filmine özel şarkı yapıldı

2.662 Gösterim
5 Eylül 2017 12:30
8 Eylül'de vizyona girecek olan Cenaze İşleri filmine özel şarkı yapıldı

Senaryosunu Korhan Uğur ve Serpil Altın’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Korhan Uğur’un üstlendiği komedi filmi Cenaze İşleri filminin müziklerini Mehmet Erdem ve Cihan Güçlü yapıyor. 


Cenaze İşleri için özel olarak hazırlanan, söz ve bestesini Cihan Güçlü’nün, yorumunu Mehmet Erdem’in yaptığı “Yatacak Yerimiz Yok!” adlı şarkıya özel bir klip çekimi gerçekleştirildi. Klip önümüzdeki günlerde müzik kanallarında ve dijital ortamda seyircisiyle buluşacak.

 

Mehmet Erdem'in seslendirdiği Cenaze İşleri'ne özel klibe buradan ulaşabilirsiniz.

Film belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olayları mizahi bir dille anlatıyor. Melih Selçuk’un Orhan karakterini canlandıracağı filmde ayrıca Cemre Melis Çınar, Suzan  AksoyErgun KuyucuBarış KıralioğluYüksel ÜnalCaner Atacan, Bedia EnerAydan Burhan, Halil Kumova gibi oyuncular yer alıyor.

 

 

8 Eylül'de gösterime girecek filmin hikayesi ise şöyle: Orhan belediyede cenaze işleri görevlisi olarak çalışır. Kimsesizler mezarlığından da sorumludur. Sevgilisi Serpil’le evlenmek ister; fakat parasızlıktan evlenemez. Orhan’ın arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak için Orhan’a gelir. Para karşılığı cesedi kimsesizler mezarlığına gömmesini ister. Orhan’ın vicdanı rahat etmez; ancak alacağı parayla Serpil’le evlenebileceğini düşünür. İstemeyerek de olsa kabul eder. Adamı gömeceği sırada, adamın ölmediğini fark etmesiyle işler karışır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.