28 Nisan'da başlayacak mini dizi Under the Banner of Heaven'dan fragman yayınlandı

1.565 Gösterim
30 Mart 2022 12:56
28 Nisan'da başlayacak mini dizi Under the Banner of Heaven'dan fragman yayınlandı

Kadrosunda Andrew Garfield, Sam Worthington ve Daisy Edgar-Jones gibi isimlerin yer aldığı mini dizi Under the Banner of Heaven'dan fragman yayınlandı. Dizi, 28 Nisan'dan itibaren ekranlarda olacak.


1984'te Utah'ın küçük bir Mormon kasabasında gerçekleşen çifte cinayet soruşturmasını konu edinen Under the Banner of Heaven dizisinden fragman yayınlandı. Jon Krakauer'ın Under the Banner of Heaven: A Story of Violent Faith adlı kitabından Oscar ödüllü senarist Dustin Lance Black tarafından televizyona uyarlanan dizi, 28 Nisan'dan itibaren FX ekranlarında olacak.

 

Yedi bölümlük mini dizide, Andrew Garfield başlangıçta kendisi de dindar bir Mormon olan fakat soruşturmayla birlikte kiliseye olan inancı sarsılan dedektif Jeb Pyre'ı, Daisy Edgar-Jones kızıyla birlikte katledilen Brenda Wright Lafferty'yi, Sam Worthington ise kardeşi Dan'le birlikte cinayetleri işleyen Ron Lafferty'yi canlandırırken, bu üç oyuncuya Denise Gough, Wyatt Russell, Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie ve Sandra Seacat gibi isimler eşlik ediyor. 

 

28 Nisan'dan itibaren izleyiciyle buluşacak olan FX dizisi Under the Banner of Heaven'dan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.