10 Bin Adım'ın yılbaşı gecesi başlayacak 2. sezonundan fragman yayınlandı

2.679 Gösterim
27 Aralık 2021 17:05
10 Bin Adım'ın yılbaşı gecesi başlayacak 2. sezonundan fragman yayınlandı

Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrolünü paylaştığı 10 Bin Adım'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, ilk iki bölümüyle yılbaşı gecesi Gain'de seyirciyle buluşacak. 


İki eski sevgili Ezgi ve Memet'in, Dünya Sağlık Örgütü’nün uzun ve sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin adım atma önerisine uyup sıkıcı hayatlarına bir amaç katarak birlikte yürümeye karar vermesi, bütün küçük hesapları patlayan bu ikilinin her yürüyüşte bu kararı gözden geçirmelerine sebep olacak çeşitli olaylarla karşılaşmaları ama buna rağmen ısrarla her gün adımsayarı çalıştırıp yürümeye devam etmelerini konu alan 10 Bin Adım'ın yeni sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin 2. sezonu, yılbaşı gecesi 00:30'da yayınlanacak iki bölümle başlayacak.

Dizide eski sevgili, daimi arkadaş olan ikiliden Memet'i Engin Günaydın canlandırırken, Ezgi'ye dizinin senaristliğini de yapan Devin Özgür Çınar hayat veriyor. Yönetmenliğini Duygu Güzelmeriç'in yaptığı 10 Bin Adım'ın yılbaşı gecesi yayınlanacak 2. sezonunun ilk iki bölümü, ücretsiz olarak Gain'de izlenebilecek. Dizinin yeni sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.