Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

1.948 Gösterim
8 Eylül 2023 11:15
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, çalıştığı gazeteye haber yapmak için yola çıkan Gökhan'ın ıssız bir arazide aracının bozulması ve ardından gizemli bir yabancı ile tanışıp çaresizlikten peşine takılması sonucu ikilinin başından geçen olayları anlatıyor.

Serinin ikinci filmi, Rahibe Irene'in şeytan rahibe Valak ile bir kez daha yüz yüze gelmesini konu alıyor.

 

Film, denizden geçinen bir ailenin çevreye fabrikaların kurulması sonrası mecburen başladıkları kaçakçılık işinin boylarını aşan bir seviyeye gelmesini konu ediniyor.

 

Selcen Ergun’un senaryosunu Yeşim Aslan’la beraber yazdığı, psikolojik gerilim unsurları taşıyan Kar ve Ayı'da, kışın bitmek bilmediği uzak bir kasabaya atanan genç bir hemşirenin oradaki erk ilişkileri, sır ortaklıkları ve şüpheyle yüzleşme hikâyesi anlatılıyor.

 

Film, ailesi boşanmış olan Allen'nın babasıyla bir apartmana taşınmaları ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor.

 

Joanna Hogg ve Tilda Swinton'ı bir kez daha bir araya getiren film, bir sanatçı ve yaşlı annesinin eski evlerine dönmeleriyle yaşananları konu ediniyor.

 

Film, doğum yapan eşine giderken arabasına binen bir yabancı tarafından silah zoruyla rehin alınan bir şoförün hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, bin yılda bir denk gelen bir ayini yapmaya karar veren bir grup arkadaşın başlarına gelen korkunç olayları konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.