Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

4.986 Gösterim
4 Ağustos 2023 11:20
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, yedisi yabancı biri yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Filmde, çocuğu olmayan bir kadının erkek arkadaşının kızıyla güçlü bir bağ kurması anlatılıyor.

 

2018 yapımı Meg: Derinlerdeki Dehşet'in devam filmi Meg 2: Çukur, devasa Meg'lere ve amansız çevre yağmacılarına karşı mücadele eden bir araştırma ekibinin hikâyesini konu alıyor.

 

Film, sahaftan aldıkları kitap nedeniyle başları belaya giren bir grup gencin hikâyesini konu alıyor. 

 

Film, ormanda yürüyüşe çıkan bir adamın kaybolduktan sonra tekinsiz yaşlı bir adama denk gelmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. 

 

Ünlü Teenage Mutant Ninja Turtles'ın sinema uyarlaması olan animasyon, New York'un yeni kahramanları kaplumbağa kardeşlerin maceralarını konu ediniyor. 

 

Film, arkadaşları Nini ve Ayı Çocuk ile birlikte şeytani Tusuo' nun planlarını yok etmek için yeraltı dünyasında yolculuğa çıkan Orman Çocuğu Kaka'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, doktor olan eşinin yaşadıklarından dolayı, şehirden kaçarak sakin bir yere taşınmaya karar veren ve yıllarca yaşadıklarını unutmaya çalışan ve acil bir durum nedeniyle tekrar geri dönen mühendis İbrahim Al-Ruby'nin hikâyesini konu alıyor.

 

Film, ölmek üzere olan genç Mia'nın, ölmeden evvel biyolojik annesini bulmak için çıktığı yolculukta Kyle ile tanışmasını ve aşkı deneyimlemesini konu ediniyor. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.