Tom Cruise'un sette yaralanması sonrası Görevimiz Tehlike 6'nın çekimleri durduruldu

4.055 Gösterim
17 Ağustos 2017 14:00
Tom Cruise'un sette yaralanması sonrası Görevimiz Tehlike 6'nın çekimleri durduruldu

Hafta içerisinde Tom Cruise'un, Görevimiz Tehlike 6'nın çekimleri sırasında bir kaza yaşadığı haberi yayılmıştı. Gelen son bilgilere Tom Cruise'un durumu tahmin edilenden de kötü...


Dublör kullanmayıp en tehlikeli sahneleri bile kendisi canlandıran Tom Cruise'un, Londra'da Görevimiz Tehlike 6 (Mission: Impossible 6) filminin çekimleri sırasında bir kaza geçirdiği ortaya çıkmıştı. Paramount hâlâ detaylı bir açıklama yapmazken, Cruise'un ayak bileğinin kırıldığı iddiasını ise doğruladı. Tedavisi haftalar hatta aylar sürecek olan Cruise'un durumu sebebiyle filmin çekimlerine de ara verildi. Variety'in özel haberine göre; filmin çekimlerine verilen aranın, aktörün iyileşme döneminin uzunluğuna göre altı haftayla üç ay arası bir süre olabileceği belirtiliyor.

 

Tüm bunlar göz önüne alındığında 27 Temmuz 2018'de gösterime girmesi planlanan filmin vizyon tarihinin ileri bir tarihe alınması kaçınılmaz gözüküyor. Yaz boyunca ne yazık ki yaralanmalar ve ölümlerle sonuçlanan set kazaları ile set çalışanlarının güvenliği ve sağlığı gibi başlıklar ise Hollywood'un ivedilikle ele alması gereken konular olarak ortada duruyor. 

 

Cruise'un sakatlanmasıyla sonuçlanan sahnenin çekimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.