Timothée Chalamet, hazırlıkları süren orijin hikâyesinde genç Willy Wonka'ya hayat verecek

3.700 Gösterim
25 Mayıs 2021 12:20
Timothée Chalamet, hazırlıkları süren orijin hikâyesinde genç Willy Wonka'ya hayat verecek

Timothée Chalamet, Paddington serisiyle adından söz ettiren Paul King'in yöneteceği Wonka'da, Roald Dahl'ın meşhur karakteri Willy Wonka'ya hayat veren isim olacak.


Warner Bros.'un uzun bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Wonka'nın başrolü nihayet belli oldu. En revaçtaki genç oyunculardan biri olan Timothée Chalamet, filmde Willy Wonka'nın gençliğine hayat veren isim olacak.

Paddington filmleriyle adından söz ettiren Paul King'in yöneteceği, Man Seeking Woman ve Miracle Workers gibi dizilere imza atmasının yanı sıra Inside Out, An American Pickle gibi filmlerin senaryo ekibinde yer alan Simon Rich'in kaleme aldığı Wonka, Willy Wonka'nın meşhur çikolata fabrikasını kurmaya varacak hikâyeler silsilesini odağına alacak.

 

Chalamet'nin kasting haberini veren Deadline'a göre, filmde Wonka'nın odağında olacağı birçok müzikal numara da yer alacak. Bu sebeple ünlü oyuncunun çekimler öncesi dans ve müzik eğitiminden geçeceği belirtiliyor. Filmin şu an için belirlenen vizyon tarihi ise 17 Mart 2023.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.