The Batman filminden Joker'in yer aldığı bir silinmiş sahne yayınlandı

2.961 Gösterim
25 Mart 2022 11:28
The Batman filminden Joker'in yer aldığı bir silinmiş sahne yayınlandı

Warner Bros., The Batman filminden çıkarılan ve Joker'in yer aldığı bir sahneyi yayınlandı. Videoda, The Riddler hakkındaki düşüncelerini Joker'e sormak için Arkham Asylum'a giden Batman ile Joker arasındaki diyalog yer alıyor.


Warner Bros., 4 Mart'ta gösterime giren ve gerek seyirciden gerekse eleştirmenlerden olumlu reaksiyon alan The Batman'den çıkarılmış bir sahne yayınlandı. Sahneyi daha da ilgi çekici kılan ise, The Batman ile başlatılan yeni Kara Şövalye anlatısının Joker'ini görmemiz.

 

Robert Pattinson'ın hayat verdiği Batman'in Arkham Asylum'da Joker'i ziyaret etmesini odağına alan klipte, Batman peşinde olduğu The Riddler ile ilgili dosyayı ilgisini çekebileceğini düşündüğü Joker'e gösteriyor. İkili arasındaki geçen diyaloglardan Batman'in Joker'i yaklaşık bir yıl önce alt ettiği ve Joker'in Arkham Asylum'a hapsedilmesine vesile olduğu çıkarımlarını yapmak mümkün. Bir diğer dikkat çeken nokta ise Barry Keoghan'ın canlandırdığı Joker'in, diğer uyarlamalarda yer alan Joker'lere kıyasla surat ve kafasında net bir şekilde daha fazla deformasyona sahip olması. Bu detay, Joker'in kimyasal atığa düşme hikâyesinin, bu evrende de geçerliliğini koruduğuna dair bir ipucu olabilir.

 

Üç haftadır gösterimde olan The Batman, dünya genelinde şu ana kadar $609 milyon hasılata ulaşmayı başardı.

 

Warner Bros.'un yayınladığı silinmiş sahneye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.