Stranger Things'in 4. sezonundan fragman yayınlandı

2.012 Gösterim
12 Nisan 2022 21:25
Stranger Things'in 4. sezonundan fragman yayınlandı

3 yıllık aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan Stranger Things'in 4. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezonun ilk kısmı 27 Mayıs, ikinci kısmı ise 1 Temmuz'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


2016-2019 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonuyla 7 Emmy ödülü kazanan ve tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşıp Netflix'in en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başaran Stranger Things'in yeni sezonundan fragman yayınlandı. Dördüncü sezonun ilk kısmı 27 Mayıs, ikinci kısmı ise 1 Temmuz'dan itibaren izleyiciyle buluşacak. Dördüncü sezon, her biri 1 saatten uzun sürecek olan 9 bölümle dizinin bugüne kadarki en uzun sezonu olacak. Stranger Things, yeni sezonun ardından gelecek olan 5. sezonla birlikte final yapacak.

 

Kaliforniya'daki Eleven ile Byers ailesi, Rusya'daki Hopper ve Hawkins'te kalan grubun etrafında şekillenen, birbirine bağlı üç olay örgüsünün olacağı 4. sezonda; Gaten Matarazzo, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour, Charlie Heaton, Natalie Dyer, Joe Keery, Maya Hawke gibi isimler karakterlerine geri dönecek. Dizinin yeni sezon bölümleri sırasıyla The Hellfire Club, Vecna's Curse, The Monster and the Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre at Hawkins Lab, Papa ve The Piggyback adlarını taşıyacak.

 

Stranger Things'in 4. sezonunun konusu şöyle:

 

Hawkins’e korku, dehşet ve yıkım getiren Starcourt Savaşı’nın üzerinden altı ay geçmiştir. Savaşın sonuçlarıyla cebelleşen dostlarımız ilk kez birbirinden ayrı düşmüştür. Üstelik lise hayatının zorluklarıyla uğraşmak da işlerini hiç kolaylaştırmaz. Bu hassas dönemde ortaya çıkan doğaüstü yeni ve korkunç bir tehdit, dehşet verici bir gizemi beraberinde getirir. Bu gizem çözüldüğü takdirde Baş Aşağı Dünya kâbusu nihayet son bulabilecektir.

 

27 Mayıs'ta 4. sezonuyla Netflix ekranlarına dönecek olan Stranger Things'ten yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.