Steven Knight'ın yeni dizisi SAS: Rogue Heroes'tan teaser yayınlandı

1.731 Gösterim
4 Nisan 2022 15:18
Steven Knight'ın yeni dizisi SAS: Rogue Heroes'tan teaser yayınlandı

Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight'ın İngiliz Özel Hava Kuvvetleri'nin II. Dünya Savaşı'nda Kuzey Afrika'da verdiği mücadeleyi konu alacak 6 bölümlük mini dizisi SAS: Rogue Heroes'tan teaser yayınlandı.


Pazar günü yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda eden Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight'ın, gerçek olaylardan esinlenen ve II. Dünya Savaşı'nın en karanlık günlerinde zorlu koşullar altında kurulan İngiliz Özel Hava Kuvvetleri'nin Kuzey Afrika'da verdiği mücadeleyi anlatacak olan mini dizisi SAS: Rogue Heroes'tan teaser yayınlandı. Ben Macintyre'ın SAS: Rogue Heroes – the Authorized Wartime History adlı kitabına dayanan BBC dizisi, 6 bölümden oluşacak.

 

Çekimleri Birleşik Krallık ve Fas'ta yapılan dizinin başrollerinde Connor Swindells, Jack O’Connell, Alfie Allen, Sofia Boutella ve Dominic West yer alırken, Theo Barklem-Biggs, Stuart Campbell, Corin Silva, Bobby Schofield, Jacob McCarthy gibi isimler onlara eşlik ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise son olarak Les Misérables ve The Serpent'ta görev alan yönetmen Tom Shankland oturuyor.

 

BBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak 6 bölümlük mini dizi SAS: Rogue Heroes'tan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.