Stephen King'in eserinden uyarlanan Firestarter'dan fragman yayınlandı

3.843 Gösterim
10 Şubat 2022 11:48
Stephen King'in eserinden uyarlanan Firestarter'dan fragman yayınlandı

Stephen King'in Türkiye'de Tepki ismiyle yayımlanan Firestarter adlı romanından uyarlanan filmden fragman yayınlandı. Film, ülkemizde 13 Mayıs'ta gösterime girecek.


Stephen King'in 1980 yılında yayımlanan Firestarter romanı, telekinetik bir biçimde cisimleri ateşe verme yeteneğini gün geçtikçe kontrol altına alıp keskinleştiren genç kız Charlie ile ailesinin, Charlie'nin bu gücünden faydalanmak isteyen gizli bir örgüte karşı mücadelesini anlatıyordu. Ülkemizde Tepki ismiyle yayınlanan roman, daha önce 1984 yılında Drew Barrymoore'un başrolünde oynadığı bir uyarlama ile 2002 yılında çekilen Firestarter 2: Rekindled'a kaynak olmuştu.

 

Blumhouse'un yapımcılığını yaptığı yeni uyarlama Tepki (Firestarter), romanın izleğine benzer bir yol takip ediyor. Charlie'ye genç oyuncu Ryan Kiera Armstrong, babası Zac Efron, annesi Vicky'ye Sydney Lemmon hayat verirken, kadroda ayrıca Gloria Reuben, Michael Greyeyes, Tina Jung gibi isimler yer alıyor. 13 Mayıs'ta gösterime girecek filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.