Scarlett Johansson ve Adam Driver'lı Marriage Story'den yeni fragman yayınlandı

3.657 Gösterim
18 Ekim 2019 15:40
Scarlett Johansson ve Adam Driver'lı Marriage Story'den yeni fragman yayınlandı

Noah Baumbach'ın, başrollerinde Scarlett Johansson ve Adam Driver'ın yer aldığı yeni filmi Marriage Story'den yeni fragman yayınlandı.


Kicking and Screaming, The Squid and the WhaleMargot at the Wedding, Frances Ha gibi filmleriyle günümüz Amerikan bağımsız sinemasının önemli isimlerinden Noah Baumbach'ın, The Meyerowitz Stories (New and Selected)'tan sonra Netflix için çektiği ikinci film Marriage Story'den fragman yayınlandı.

 

Ekseriyetle aile mefhumunu ve onun getirdiği buhranları kendine has sinema diliyle ele alan Noah Baumbach, Marriage Story'de oldukça kişisel bir noktadan yola çıkarak, birbirilerini severek bir araya gelen Nicole ve Charlie çiftinin boşanma sürecini anlatıyor. Yönetmenin, 2005 ile 2013 yılları arasında evli olduğu ünlü oyuncu Jennifer Jason Leigh ile olan boşanma sürecinden izlerin de yer aldığı filmin başrollerinde Adam Driver ve Scarlett Johansson yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Laura Dern, Ray Liotta, Alan Alda, Julie Hagerty gibi isimlerin bulunduğu film, 6 Aralık'ta Netflix'te yayında olacak. Adam Driver, Scarlett Johansson ve Laura Dern'in filmdeki performanslarıyla Oscar adayı olabilecekleri ise şimdiden konuşulan konular arasında. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.