Raised by Wolves'un 2. sezonundan fragman yayınlandı

4.174 Gösterim
6 Aralık 2021 13:14
Raised by Wolves'un 2. sezonundan fragman yayınlandı

Usta yönetmen Ridley Scott'ın yapımcılığını üstlendiği bilim kurgu dizisi Raised By Wolves'un 2. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, 3 Şubat'tan itibaren HBO Max'te yayınlanacak.


The Martian, Gladiator, Black Hawk Down ve Thelma & Louise filmleriyle 4 kez Oscar'a aday olan, son günlerde ise House of Gucci filmiyle gündemde olan ünlü yönetmen Ridley Scott'ın, iki androidin insan ırkından çocukları yetiştirmek ve insan soyunun devamını sağlamak için başka bir gezegene gönderilmesiyle yaşananları konu alan dizisi Raised by Wolves'tan fragman yayınlandı. 1. sezonun ilk iki bölümünü yöneten Ridley Scott'ın yönetici yapımcılık görevine geri döndüğü ikinci sezon, 3 Şubat 2022'den itibaren HBO Max'ten izlenebilecek.

10 bölümden oluşan ilk sezonu, Eylül 2020'de yayınlandıktan hemen sonra 2. sezonu onay alan dizide; dünyada yaşanan büyük bir savaştan sonra ateist bir medeniyet kurmak ve insan çocuklarını ayak basılmamış gezegen Kepler-22b'de büyütmek için yeniden programlanan android anne ve babayı sırasıyla Amanda Collin ve Abubakar Salim canlandırırken, Winta McGrath, Niamh Algar, Travis Fimmel, Jordan Loughran, Felix Jamieson ve Ethan Hazzard gibi isimler ikiliye eşlik ediyor.

Yaratıcılığını Prisoners filminin senaristi Aaron Guzikowski'nin yaptığı Raised by Wolves'un, Kepler-22b'nin gizemli tropikal bölgesinde yeni kurulan ateist bir koloniye katılan ailenin bu garip yeni toplumda yaşayacakları sorunlara odaklanacak yeni sezonunun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: IndieWire

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.