Orta! Kafa! Aşk! dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı

1.899 Gösterim
17 Mart 2022 12:39
Orta! Kafa! Aşk! dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı

Başrollerinde Su Kutlu, Can Sipahi, Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri'nin yer aldığı Orta! Kafa! Aşk!'ın 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Dizinin 2. sezonu, 23 Mart'tan itibaren Gain'de olacak.


Yayınlandığı tüm ülkelerde büyük ilgi gören The Match'in Türkiye uyarlaması olan Orta! Kafa! Aşk! dizisinin 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Su Kutlu ile Can Sipahi'nin canlandırdığı Selin-Semih çiftinin flörtleri, ayrılıkları, yeni başlangıçları, kalp kırıklıkları, yer yer utangaç yer yer doğrudan birbirlerine sokulmalarını Engin Hepileri ve Cengiz Bozkurt'un oynadığı iki spikerin anlatımıyla izleyiciye aktaran dizinin 2. sezonu, 23 Mart'tan itibaren Gain ekranlarında olacak. 

 

İkinci sezonda, geçtiğimiz sezonu hüsranla kapatan Semih, Selin’in kalbini geri kazanmak için gerçekçi olmayan bahaneler ve entelektüel hamlelerle, birlikte olabilmenin her yolunu denese de geçmişten gelen kirli çamaşırlar, tek gecelik ilişki sonrası bocalamalar bu yolda önüne engel olarak çıkacak. Bir sünnet düğünüyle başlayacak yeni sezonda; sünnet profesörü Levend Özkan, ünlü illüzyonist Sermet Erkin, sanatçı Suzan Kardeş, Muay Thai koçu Cem Bostancı, teknik direktör Yılmaz Vural ve son dönemin popüler şovmeni Dayı yorumcu olarak boy gösterecek. 

 

23 Mart'tan itibaren Gain'de izleyiciyle buluşacak olan Orta! Kafa! Aşk!'ın 2. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.