Obi-Wan Kenobi dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

4.774 Gösterim
5 Mayıs 2022 09:11
Obi-Wan Kenobi dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

Disney+'ın Star Wars dizisi Obi-Wan Kenobi'den yeni bir fragman yayınlandı. Başrolünde Ewan McGregor'ın yer aldığı dizi, ilk iki bölümüyle 27 Mayıs'ta Disney+'ta olacak.


Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (Star Wars: Bölüm 3 - Sith'in İntikamı) filminde yaşanan olayların 10 yıl sonrasında geçecek olan Disney+ dizisi Obi-Wan Kenobi'den yeni bir fragman yayınlandı. 6 bölümden oluşacak olan mini dizi, 27 Mayıs'ta yayınlanacak çifte bölümüyle başlayacak ve 22 Haziran'da final yapacak. Başrolünde Ewan McGregor'ın yer aldığı dizi, Disney+ Türkiye'de ise 14 Haziran'dan itibaren izleyiciyle buluşacak. 

 

Diziden yayınlanan Türkçe dublajlı fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yönetmen koltuğunda daha önce The Mandalorian, Better Call Saul, Lost in Space, Mr. Robot gibi yapımlarda çalışan Deborah Chow'un oturduğu dizide Ewan McGregor ve Hayden Christensen rollerine geri dönüp Obi-Wan Kenobi ve Anakin Skywalker'a hayat verirken Rupert Friend, Joel Edgerton, Benny Safdie, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Moses Ingram, Sung Kang, Simone Kessell ve Maya Erskine gibi isimler iki ünlü oyuncuya eşlik ediyor.

 

27 Mayıs'ta ilk iki bölümüyle Disney+ ekranlarında yerini alacak olan Obi-Wan Kenobi dizisinden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz. Disney+, 14 Haziran'da Türkiye'de faaliyete başlayacak.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.