Nicolas Cage'li sevilen film Savaş Tanrısı'nın devam filmi geliyor!

8.083 Gösterim
9 Mayıs 2023 18:37
Nicolas Cage'li sevilen film Savaş Tanrısı'nın devam filmi geliyor!

Nicolas Cage'in 18 yıl önce başrolünde yer aldığı Savaş Tanrısı'nın (Lord of War) devam filmi geliyor. Nicolas Cage'in rolüne geri döneceği, Bill Skarsgard'ın ünlü silah satıcısının oğlunu canlandıracağı Savaş Tanrıları (Lords of War) filminin çekimleri 2023 sonbaharında başlayacak. 


The Truman Show ile Oscar'da En İyi Senaryo kategorisinde aday gösterilen, 2005 yapımı Savaşın Tanrısı (Lord of War) filminin yönetmeni Andrew Niccol, devam filmi için hazırlıklara başladı. Nicolas Cage'in başrolünde oynadığı film, Türkiye'de yaklaşık 194 bin seyirci tarafından izlemiş, dünya genelinde ise 72,6 milyon dolar hasılat elde etmişti.

 

Cage'in Yuri Orlov adındaki yasadışı silah satıcısının gizli dünyasına bir kez daha gireceği Lord of War'un devamı Lords of War'da bu kez bir aile meselesi ele alınacak. 

 

Bill Skarsgård'ın Cage'in oğlunu canlandıracağı filmde, dünyanın en kötü şöhretine sahip Orlov, kendisini alt etmeye çalışan bir oğlu olduğunu öğrenir. Amerika'nın Orta Doğu ihtilaflarıyla savaşmak için paralı bir asker ordusu toplayan Anton'un hikâyesi ile nesiller arası süren baba ve oğlun birbirine düşmesi konu edilecek.

 

Film hakkında yorum yapan filmin yapım şirketi Vendôme Pictures'tan Philippe Rousselet şunları söyledi: “Lord of War dünyası, anlatılabilecek hikâye olasılıkları açısından cephane sıkıntısı çekmiyor. Yuri ve Anton'un tehlikeli yolculuğunu takip eden bir hikayeyi anlatacağımız için çok heyecanlıyız." 

 

2023 sonbaharında çekimleri başlayacak olan Lords of War filminin uluslararası satış haklarını temsil eden FilmNation Entertainment, filmi Cannes Film Festivali'nde tanıtacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.