Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (28 Şubat-6 Mart)

5.684 Gösterim
9 Mart 2022 12:37
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (28 Şubat-6 Mart)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (28 Şubat-6 Mart) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, en çok izlenen dizi Pera Palas'ta Gece Yarısı olurken, film kategorisinde Against the Ice zirvede yer aldı.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 28 Şubat-6 Mart haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, globalde 10 milyon saat izlenmeyi aşarak dili İngilizce olmayan diziler kategorisinde 8. sırada yer alan Pera Palas'ta Gece Yarısı (Midnight at the Pera Palace) oldu. Dizi; Bulgaristan, Macaristan, Mısır ve Fas'ın aralarında bulunduğu 12 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. Vikings: Valhalla, globalde en çok izlenen dizi olmasına rağmen Netflix Türkiye'de 2. sırada kalırken, onu bir önceki haftanın lideri olan Kardeş Payı takip etti. Karin Slaughter'ın aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerinde Toni Collette ile Bella Heathcote'ın yer aldığı Pieces of Her ile dört farklı gerçek suç hikâyesini konu alan belgesel Worst Roommate Ever'ın (Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, globalde 30 milyon saat izlenmeyle en çok izlenen ikinci film olan, gerçek bir hikâyeye dayanan Danimarka-İzlanda ortak yapımı Against the Ice (En Soğuk Düşman) zirvede yer alırken, onu dili İngilizce olmayan filmler listesinin lideri Restless (Sans répit/Soluksuz) takip etti. Bir önceki haftanın lideri UFO 3. sırada kendisine yer bulurken, Aşk Taktikleri (Love Tactics) ve Recep İvedik 6, Netflix Türkiye Top 10 listesine giren diğer yerli yapımlar oldu. Sarah Alderson'ın aynı adlı romanına dayanan, globalin ilk sırasındaki The Weekend Away, Anthony Hopkins'li kadrosuyla The Virtuoso (Üstat) ve 2022 yılı yapımı Güney Kore filmi The Pirates: The Last Royal Treasure'ın (Korsanlar 2: Kayıp Hazinenin Peşinde) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.