Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (22-28 Ağustos)

4.918 Gösterim
31 Ağustos 2022 12:43
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (22-28 Ağustos)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (22-28 Ağustos) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde Zeytin Ağacı liderliğini sürdürürken, en çok izlenen film The Next 365 Days oldu.


22-28 Ağustos haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde, 8 ülkenin Top 10 listesinde kendisine yer bulan Zeytin Ağacı (Another Self) liderliğini sürdürdü. Art arda beşinci kez ilk sırada yer alan dizi, globalde bu hafta 11,8 milyon saat izlenip toplamda 100 milyon saat izlenmeyi aşmasına rağmen dili İngilizce olmayan diziler listesinde bir basamak gerileyerek yedinci oldu. Onu listedeki ilk haftasında ikinci sıraya yerleşen The Walking Dead'in 11. sezonu takip ederken, 89 ülkenin Top listesine girmeyi başaran, önceki üç haftanın ikinicisi The Sandman, haftayı üçüncü sırada kapattı. "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, önceki haftanın üçüncüsü olan Polonya yapımı erotik gerilim filmi The Next 365 Days (365 Gün Daha) iki basamak yükselerek zirveye yerleşti. Orijinal adı Kolejne 365 dni olan Polonya yapımı film, 92 farklı ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. Onu başrollerini Kevin Hart ve Mark Wahlberg'ın üstlendiği 2022 yılı yapımı komedi filmi Me Time (Boş Zaman) takip etti. Eşi ve çocukları seyahate gidince yıllardır ilk kez kendine vakit ayıran bir ev erkeğinin parti meraklısı arkadaşıyla atıldığı macerayı konu alan Me Time, globalde haftanın en çok izlenen filmi oldu. Önceki iki haftanın lideri olan yerli yapım Gönül'ün (Heartsong) üçüncü sırada yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Globalde en çok izlenen İngilizce dizi, 68,4 milyon saatle yedi bölümlük mini seri Echoes olurken, önceki üç hafta arka arkaya zirvede yer alan The Sandman 53,7 milyon saatle ikinciliğe geriledi. Never Have I Ever'ın 3. sezonu 25,6 milyon saat izlenmeyle haftayı üçüncü kapattı. Dili İngilizce olmayan diziler listesinde, Kore yapımı Extraordinary Attorney Woo 53,8 milyon saat izlenmeyle beşinci hafta üst üste zirvede yer alırken, onu 53,3 milyon saatle orijinal adı Donde Hubo Fuego olan Meksika dizisi Yüksek Ateş (High Heat) ve 28,5 milyon saatle bir başka Kore dizisi Alchemy of Souls takip etti.

Dünya genelinde en çok izlenen İngilizce film 59,2 milyon saatle Me Time (Boş Zaman) olurken, onu sırasıyla 29,8 milyon saat ve 27 milyon saat izlenmeyle geçen haftaki yerlerini koruyan Look Both Ways (Öyle veya Böyle) ve The Next 365 Days (365 Gün Daha) takip etti. Dili İngilizce olmayan filmler listesinde ise, orijinal adı Kærlighed for voksne olan Danimarka yapımı Yetişkinler İçin Aşk (Loving Adults)  17,4 milyon saatle ilk sırada yer alırken, Norveç yapımı Royalteen 10,4 milyon saat ve Japonya yapımı Fullmetal Alchemist: The Revenge of Scar ise 8,3 milyon saat izlenmeyle onu takip etti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.