Luke Evans ve Josh Gad, Disney+’ın Beauty and the Beast dizisinde yer alacak

2.254 Gösterim
16 Haziran 2021 12:00
Luke Evans ve Josh Gad, Disney+’ın Beauty and the Beast dizisinde yer alacak

Klasikleşmiş öykü Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast)’in 2017 yapımı filminde rol alan Luke Evans ve Josh Gad, Disney+ üzerinde yayınlanacak olan ve hikâyenin öncesini anlatacak dizide rollerine geri dönecek. 


2017 yılında gösterime giren ve dünya genelinde $1,264 milyar hasılat toplayanGüzel ve Çirkin (Beauty and the Beast)’in öncesini anlatacak ve Disney+’ta yayınlanacak olan dizide; Dracula Untold, The Hobbit, No One lives ve The Three Musketeers gibi yapımlarda yer almış İngiliz aktör Luke Evans ve sık sık animasyon filmlerinde görmeye alışık olduğumuz Josh Gad, 2017 yapımı filmdeki rollerine geri dönüyor olacak. 

 

Fransız roman yazarı Jeanne-Marie Le Prince de Beaumont’un eserinden uyarlanan dizi, Güzel ve Çirkin’in yaşadığı aşktan yıllar öncesini; Gaston ve LeFou adlı iki maceraperestin romantik, komik ve macera dolu serüvenlerini ele alıyor olacak. Daha önce birçok filmi çekilen öykünün yaratıcıları Once Upon a Time ile tanınan ikili Edward Kitsis ve Adam Horowitz olacak. 2017 yılında hayat verdikleri rollerine geri dönen Gad ve Evans ikilisine ise, Tilly adlı bir karakteri canlandıracak olan Briana Middleton eşlik ediyor olacak.

 

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.