Lost'un yapımcılarının yeni dizisi From'dan fragman yayınlandı

9.765 Gösterim
25 Kasım 2021 15:52
Lost'un yapımcılarının yeni dizisi From'dan fragman yayınlandı

Epix'in, küçük bir kasabada yaşanan gizemli olayları konu edinen bilim kurgu korku dizisi From'dan fragman yayınlandı. Dizi, 20 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.


Lost'un yapımcılarında Jeff Pinker ve Jack Bender'ın arkasında olduğu yeni bilim kurgu korku dizisi From, bir kere girdikten sonra ayrılmanın mümkün olmadığı küçük bir kasabada yaşanan gizemli doğaüstü olayları anlatacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Lost, Mr. Mercedes, The Sopranos, Game of Thrones, Carnivàle gibi yapımlarda yönetmenlik yapan Jack Bender otururken, Lost'un yıldızlarından Harold Perrineau başrollerden birini üstlenecek. 

 

Fragmanında, karavanlarıyla girdikleri Amerika'nın ortasındaki bir kasabadan ayrılmaya çalışan ancak çeşitli nedenlerle bunu bir türlü başaramayan bir ailenin dönüp dolaşıp tekrar geldikleri kasabanın gerçek yüzüyle tanışmasını izlediğimiz From'un kadrosunda; Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy ve Avery Konrad gibi isimler yer alıyor.

 

Dizinin ilk sezonu, 10 bölümden oluşacak ve 20 Şubat 2022'de başlayacak. ABD'de Epix, ABD dışında ise Netflix tarafından yayınlanacak From'un fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.