Catalina Sandino Moreno

Catalina Sandino Moreno

Doğum Tarihi

19 Nisan 1981

Yaş

41


Kişi Biyografisi

Catalina Sandino Moreno Akademi Ödülü adaylığı bulunan Kolombiyalı oyuncu İlk oyunculuk deneyimi olan Maria Full of Grace filmi ile 2004 yılında Berlin Film Festivali'nde Charlize Theron'la birlikte En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazanmıştır. Bu filmdeki performansı ile Oscar'a aday olmuştur.

15 Nisan 2006'da David Elwell ile evlenmiştir.

daha fazla göster

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.07.2015 ₺27.026 1.749
27.03.2015 ₺90.790 7.951
30.06.2010 ₺8.649.021 1.041.920
07.03.2008 ₺298.540 31.947
30.03.2007 ₺252.201 27.359

Dizileri