Les Misérables dizisi yakında Gain'de yayında!

1.366 Gösterim
23 Ağustos 2022 16:40
Les Misérables dizisi yakında Gain'de yayında!

Kadrosunda Dominic West, Lily Collins, David Oyelowo, Adeel Akhtar ve Olivia Colman gibi isimleri bulunduran 6 bölümlük mini dizi Les Misérables yakında Gain kütüphanesine eklenecek.


Victor Hugo'nun unutulmaz eserinden uyarlanan ve Napolyon sonrası Fransa’sında, yeni bir çalkantılı dönemin eşliğinde olan Paris'te Jean Valjean ile müfettiş Javert arasında yaşanan kovalamacayı konu edinen mini dizi Les Misérables yakında Gain kataloğunda yerini alacak. BBC dizilerinin Gain’de yayınlanması için Gain ve BBC Studios'un yaptığı iş birliğinin bir parçası olan Les Misérables, her biri yaklaşık bir saat süren 6 bölümden oluşuyor.

Dominic West'in toplum tarafından dışlanmış eski mahkum Jean Valjean, David Oyelowo'nun ise gözü kara müfettiş Javert'e hayat vererek başrolleri üstlendiği dizide ikiliye kızı için yaşam mücadelesi veren Fantine Thibault'yu canlandıran Lily Collins'in yanı sıra Olivia Colman, Adeel Akhtar, Johnny Flynn, Derek Jacobi, David Bradley, Ellie Bamber, Josh O’Connor, Emma Fielding ve Erin Kellyman gibi isimler eşlik ediyor. 

 

Senaryosu Bridget Jones's Diary, The Three Musketeers, House of Cards gibi yapımlarda senaristlik yapan Andrew Davies tarafından yazılan dizinin yönetmen koltuğunda ise The Children, The Serpent gibi yapımlara imza atan, The Missing'le 2015 yılında En İyi Yönetmen (Mini Dizi/Film) dalında Emmy adaylığı bulunan ve son olarak SAS: Rougue Heroes'da görev alan Tom Shankland oturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.