Jeff Goldblum, Jurassic World 2 ile Jurassic Park evrenine geri dönüyor

4.182 Gösterim
26 Nisan 2017 13:30
Jeff Goldblum, Jurassic World 2 ile Jurassic Park evrenine geri dönüyor

Jurassic Park ve The Lost World filmlerinde Dr. Ian Malcolm'u canlandıran Jeff Goldblum'un, aynı rolle Jurassic World 2'de yer alacağı açıklandı.


Yaklaşık iki yıl önce gösterime girip Jurassic Park evrenini yeniden izleyicilerin karşısına çıkaran Jurassic World, dünya genelinde $1,67 milyar elde ederek büyük bir gişe başarısı elde etmişti. Hâl böyle olunca Jurassic World 2 ile ilgili beklentiler de hayli arttı. Daha önceden prodüksiyonun yaklaşık $260 milyona mâl olacağı açıklanan devam filminin yönetmeni J.A. Bayona, geçen ay içerisinde filmden ilk görseli de paylaşmıştı.

Şubat ayında çekimlerine başlanan Jurassic World 2 ile ilgili yeni gelişme ise oyuncu kadrosundan geldi. The Hollywood Reporter'ın özel haberine göre, Steven Spielberg'in yönetmenliğini üstlendiği Jurassic Park ve The Lost World: Jurassic Park'ta Dr. Ian Malcolm karakterine hayat veren Jeff Goldblum, aynı rolle Jurassic World 2'de de yer alacak. Böylelikle Goldblum, yaklaşık 20 yıl sonra seriye geri dönmüş olacak. Ünlü oyuncu benzer şekilde, ilk filmden 20 yıl sonra çekilen Kurtuluş Günü'nün devam filminde de yer almıştı. Goldblum'un yanı sıra oyuncu kadrosunda Chris PrattBryce Dallas Howard, James Cromwell, Toby Jones gibi isimlerin yer aldığı Jurassic World 2'nin Türkiye için planlanan vizyon tarihi ise 8 Haziran 2018.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.