Haziran ayında vizyona girecek yerli filmler

5.043 Gösterim
29 Mayıs 2018 11:30
Haziran ayında vizyona girecek yerli filmler

Birçok başarılı filme ev sahipliği yapan 2018 yılının ilk yarısına adım atacağımız Haziran ayında 10 yeni yerli film vizyona girerken; Cebimdeki Yabancı, Ayla, Acı Tatlı Ekşi, Düş Kırgınları, Sen Kiminle Dans Ediyorsun? ve Düğüm Salonu ikinci kez seyirciyle buluşuyor.


01 Haziran 2018

Nuri Bilge Ceylan'ın prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren filmi Ahlat Ağacı, üniversiteyi bitirdikten sonra yazdığı kitabı bastıracak parayı bulma adına memleketine dönen, ailesiyle ve geçmişte tanıdığı insanlarla yüzleşme sürecine giren Sinan'ın hikâyesini konu ediniyor. Doğu Demirkol'un başroldeki Sinan karakterine hayat verdiği filmin kadrosunda Bennu YıldırımlarMurat CemcirHazar ErgüçlüSerkan Keskin ve Öner Erkan gibi isimler yer alıyor.

Serra Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği, İtalyan yapımı Perfetti sconosciuti'nin yeniden çevrimi olan Cebimdeki Yabancı, yemek için bir araya gelen yedi yakın arkadaşın, başlattıkları bir oyun sonrası arapsaçına dönen ilişkilerini konu ediniyor.

Uğur Akünlü'nün yönettiği Cin-i Ayet, henüz küçük yaşlardayken ailesinin katledilmesinden sorumlu olan ifritten intikamını almak isteyen Salih'in hikâyesini ele alıyor.

Barış Denge'nin yönettiği Deniz ve Güneş, babasının ısrarları sonucu Nurperi ile evlenmenin arefesinde olan Deniz ile katıldığı sualtı etkinliğinde tanıştığı Güneş'in hikâyesini anlatıyor.

08 Haziran 2018

Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı Acı Tatlı Ekşi, çocukluk arkadaşı olan Duygu ile Murat'ın, üniversitede filizlenen aşkını konu ediniyor. Filmin yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu üstleniyor.

Halil Söyletmez'in sosyal medyada yarattığı Cumali Ceber karakterinin sinema macerası Cumali Ceber: Allah Seni Alsın'ın devam filmi Cumali Ceber 2'de karakter, mahallesindeki huzurevinin yıkımını mani olmayan çalışırken atıldığı macerada kendini bir aşkın içinde bulur.

Edebiyatçı Mehmet Eroğlu'nun adlı romanından uyarlanan, Selim Güneş'in ikinci uzun metraj filmi Düş KırgınlarıKuzey, Sami ve Şafak'ın hikâyesini anlatıyor.

Kadrosunda Gökhan Keser, Serkan Kuru ve Selen Seyven'in yer aldığı, Cem Sürücü'nün yönetmenliğini üstlendiği Tatlı Bela, kapılarının önüne bırakılan bebeğin sorumluluğunu üstlenmek durumunda kalan üç arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

Adem Uğur'un yönettiği Zohak, büyük bir travma atlattıktan sonra hayatına devam etmeye çalışan Canan'ın karşısına çıkan doğaüstü güçle mücadelesini anlatıyor.

15 Haziran 2018

Ayla, Kore Savaşı sırasında kimsesiz bir şekilde bulduğu beş yaşındaki bir kızın yaklaşık bir buçuk yıl boyunca bakımını üstlenen Astsubay Süleyman Dilbirliği ile Ayla adını verdiği kız çocuğunun hikâyesini anlatıyor.

Cezmi Baskın, Ferdi Sancar ve Ersin Korkut gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Dümdüzz Adam, kendi hâlinde yaşamını sürdüren taksi şoförü Ferdi'nin, normal başlayan bir günde dedesi Cemşit ve yolda rastladıkları Kader'le birlikte yaşadıklarını anlatıyor. Filmin senarist ve yönetmenliğini Murat Toktamışoğlu üstleniyor.

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Burak Aksak'ın yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, hayatındaki problemleri dansla aşmaya çalışan Aysel ile gittiği dans okulundaki hocasının öyküsünü konu ediniyor. 

Alper Mestçi'nin yönettiği Üç Harfliler serisinin yeni halkası Beddua, lise günlerinden beri yakın bir grup arkadaşın bir şamanla tanıştıktan sonra değişen hayatlarını konu ediniyor.

22 Haziran 2018

Hamza Yaman'ın yönettiği Dua Et Kardeşiz, arazilerinden yol geçeceğini öğrenen iki kardeşin bu illegal olay karşısındaki mücadelesini ele alıyor.

Hakan Algül'ün yönettiği, Şahin Irmak'ın senaryosuna imza atıp başrolünde yer aldığı Düğüm Salonu, iki eski sevgilinin aynı gün ve saatte yan salonlarda evlenmesiyle birbirine giren iki düğün ahalisinin hikâyesini anlatıyor. Filmin kadrosunda İrem Sak, Gonca Vuslateri ve Emre Karayel gibi isimler yer alıyor.

29 Haziran 2018

Onur Yiğit'in yönetmenliğini üstlendiği T.İ.M, özel kuvvetler yüzbaşısının T.İ.M ile birlikte şehit olan silah arkadaşları, aileleri ve ülkeleri için çetin bir mücadeleye girmesini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.