Eddie Murphy'nin komedi klasiği Coming to America'nın devam filminden ilk fragman yayınlandı

2.531 Gösterim
23 Aralık 2020 10:50
Eddie Murphy'nin komedi klasiği Coming to America'nın devam filminden ilk fragman yayınlandı

Eddie Murphy'nin başrolünde yer aldığı 1988 yapımı kült komedi filmi Coming to America'nın devamı niteliğindeki Coming 2 America'dan ilk fragman yayınlandı.


John Landis'in 1988 yılında yönettiği, Eddie Murphy'nin başrolünde yer aldığı Coming to America, Afrika'nın kurgusal Zamunda ülkesinin prensi olan Akeem'in, kendisi için ayarlanan evlilikten kaçmak için New York'a gelmesini ve burada yaşadıklarını anlatıyordu. Paramount yapımcılığında hayata geçirilen fakat pandemi sonrası Amazon Studios tarafından satın alınan devam filmi Coming 2 America, Akeem'i tekrardan ABD yollarına düşürüyor.

 

Eddie Murphy, Arsenio Hall ve James Earl Jones gibi isimlerin rollerine geri döndüğü film, babası Kral Jaffe Joffer'in ölüm döşeğinde kendine verdiği bilgiyle ABD'de bilmediği bir çocuğunun olduğunu öğrenen ve babasının son isteği olarak çocuğunu tahta uygun bir varis olarak yetiştirmek için tekrardan ABD yollarına düşen Akeem ile yoldaşı Semmi'nin maceralarını anlatıyor.

 

Oyuncu kadrosunda ayrıca Wesley Snipes, Leslie Jones, Jermaine Fowler, Tracy Morgan, John Amos gibi isimlerin bulunduğu film, 5 Mart 2021 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.