Denzel Washington ve Viola Davis'li Fences'tan ilk fragman!

3.192 Gösterim
28 Eylül 2016 10:45
Denzel Washington ve Viola Davis'li Fences'tan ilk fragman!

Denzel Washington'ın yönettiği ve başrolünü Viola Davis ile paylaştığı Fences'tan ilk fragman yayınlandı. Filmin, son derece etkileyici ilk fragmanıyla beraber Oscar yolunda daha da emin adımlarla yürüdüğünü söyleyebiliriz.


Denzel Washington, A sınıfı bir oyuncu olmasının yanı sıra gerçek bir sinemacı olduğunu yeniden hatırlatmak için geliyor. Washington, August Wilson'ın Tony ve Pulitzer ödüllü oyunundan sinemaya uyarlanan Fences'ın yönetmenliğini üstlenirken, başrolde de bir başka usta oyuncu Viola Davis'e eşlik ediyor. Çekimlerinden itibaren Oscar ödüllerinde adından söz ettirebileceği konuşulan filmden ilk fragman da nihayet yayınlandı.

August Wilson'ın on oyunluk Pittsburgh Cycle'ının altıncı bölümü olan Fences, 1950'lerde Pittsburgh'ta yaşayan Troy (Denzel Washington) ve ailseinin yaşamına odaklanıyor. Bir aile üzerinden o dönemdeki toplumun etnik bariyerini ele alan Fences, uyarlandığı oyunun sağlam metninin yanı sıra başrollerindeki iki yıldız ismin performanslarından da güç alıyor. Öyle ki, filmin yayınlanan ilk fragmanıyla beraber hem Washington hem de Davis'in olası Oscar adaylıkları daha da sesli konuşulmaya başlandı. Amerika'da 25 Aralık'ta vizyona girecek filmin etkileyici fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.