Denis Villeneuve'ün yönettiği, Amy Adams'lı Arrival'dan tanıtım fragmanı yayınlandı

3.399 Gösterim
9 Ağustos 2016 19:27
Denis Villeneuve'ün yönettiği, Amy Adams'lı Arrival'dan tanıtım fragmanı yayınlandı

İçimdeki Yangın (Incendies), Prisoners ve Sicario gibi yapımlarla yakın dönemin en dikkat çeken yönetmenlerinden biri olan Denis Villeneuve'ün yönettiği, başrollerinde Amy Adams, Jeremy Renner ve Forest Whitaker'ın yer aldığı bilim-kurgu filmi Arrival'dan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.


Kanada'da yönettiği filmlerden sonra Hollywood'a transfer olan, son olarak 2015 yılının en iyi filmlerinden biri olan Sicario'yu yöneten Denis Villeneuve'den asıl beklenen yapım Blade Runner'ın devam filmi olabilir fakat yönetmen Blade Runner 2 öncesi oldukça merak uyandıran bir bilim-kurgu filmiyle sinemalara uğrayacak.

Önümüzdeki Eylül ayı içerisinde Venedik ve Toronto gibi festivallerde gösterilecek olan Arrival, bazı yapıların uzaydan dünyaya iniş yapmasıyla, uzaylıların yeryüzüne barışçıl amaçlarla mı, yoksa bir tehdit olarak geldiğinin araştırılmasını konu ediniyor. 

 

Başrollerinde Amy Adams, Jeremy Renner ve Forest Whitaker gibi usta isimleri göreceğimiz Arrival'dan yayınlanan ilk tanıtım fragmanı, filmin Alien benzeri gerilim tonuyla ilgili ipuçları sunuyor. Yakın zamanda tam fragmanı yayınlanacak filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 11 Kasım 2016. Yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.