Box Office ABD: Blue Beetle, Barbie'nin dört haftalık liderlik serisini sona erdirdi

2.980 Gösterim
21 Ağustos 2023 10:22
Box Office ABD: Blue Beetle, Barbie'nin dört haftalık liderlik serisini sona erdirdi

Box Office ABD'de dört hafta sonra lider değişti. DC filmi Blue Beetle, açılış hafta sonunda 25,4 milyon dolar hasılata ulaştı ve Barbie'nin dört haftalık liderlik serisini sona erdirdi.


Barbenheimer rüzgarı bir ayın sonunda sakinlerken, Box Office ABD'de yeni bir film zirveye yerleşti. DC'nin Latin bir süper kahramanı merkezine alan yeni filmi Blue Beetle, açılış hafta sonunda 25,4 milyon dolar hasılata erişti ve dört haftadır gişenin zirvesinde yer alan Barbie'yi tahttan indirdi.

 

Barbie, beşinci hafta sonunda her ne kadar ikinci sıraya inse de hasılat olarak zirveyi takip mesafesinde kalmayı başardı. 21,5 milyon dolarla haftayı kapatan film, dünya genelinde 1,3 milyar baremine de iyice yaklaştı.

 

Christopher Nolan imzalı Oppenheimer, beşinci hafta sonunda 10,6 milyon dolarla üçüncü sırada yer alırken, dünya genelinde 717,8 milyon dolara ulaşarak yönetmenin 715,8 milyon dolar hasılatlı filmi Interstellar'ı geri bıraktı.

 

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem), 8,43 milyon dolarla vizyondaki üçüncü hafta sonunu dördüncü sırada kapatırken, vizyonun yeni filmlerinden Strays ise 8,3 milyon dolarla açılışını beşinci sırada gerçekleştirdi.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (18 - 20 Ağustos 2023) 

 

1- Blue Beetle - 25,4 milyon dolar

2- Barbie - 21,5 milyon dolar

3- Oppenheimer - 10,6 milyon dolar 

4- Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) - 8,43 milyon dolar

5- Strays - 8,3 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.