Barry dizisinin 3. sezonundan teaser yayınlandı

2.397 Gösterim
17 Mart 2022 12:44
Barry dizisinin 3. sezonundan teaser yayınlandı

HBO'nun Emmy ödüllü kara komedi suç dizisi Barry'nin uzun zamandır beklenen 3. sezonundan teaser yayınlandı. Dizi, 24 Nisan'da yeni sezonuyla ekranlara dönecek.


Aldığı görev için gittiği Los Angeles'ta katıldığı oyunculuk kursunu kirli geçmişinden kurtulmak için bir fırsat olarak gören kiralık katil Barry Berkman'ın başından geçenleri konu edinen HBO dizisi Barry'nin 3. sezonundan teaser yayınlandı. İlk iki sezon gibi 8 bölümden oluşacak olan 3. sezon, 3 yıllık aradan sonra 24 Nisan'dan itibaren ekranlarda olacak. 

 

Dizinin yaratıcısı ve aynı zamanda başrol oyuncusu olan Bill Hader, ilk iki sezondaki performansıyla 2018 ve 2019'da Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu Emmy Ödülü'nü kazanmıştı. Toplamda aday olduğu 30 Emmy ödülünün altısını kazanmayı başaran dizide Bill Hader'a Henry Winkler, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Stephen Root gibi isimler eşlik ediyor.

 

Yeni sezonda daha iyi bir hayat isteyen Barry'nin bu yoldaki tüm çabaları yaşanan kaosu daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecek. 24 Nisan'dan itibaren HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak Barry'nin 3. sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.