Ağustos ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 9 film!

5.980 Gösterim
26 Temmuz 2016 15:15
Ağustos ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 9 film!

Yurt dışında Kayıp Balık Dori (Finding Dory) ve Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (Secret Life of Pets), ülkemizde ise Buz Devri 5: Büyük Çarpışma (Ice Age: Collision Course) gibi animasyonların gişeye hâkim olduğu bir Temmuz ayı geçirdik. Önümüzdeki ay içerisinde gişede fark yaratacak filmler vizyona giriyor.


İlgiyle takip edilen serilerin yeni filmleri ya da merakla beklenen çizgi-roman uyarlamalarının yanı sıra, yirmi beş yıllık bir başyapıtın yenilenmiş versiyonunu da vizyonda izleyebileceğimiz Ağustos ayında kaçırılmaması gereken filmleri sizler için derledik.

Neon Şeytan (The Neon Demon)

Vizyon Tarihi: 5 Ağustos 2016

Drive ve Sadece Tanrı Affeder (Only God Forgives) ile Hollywood'a transfer olan Nicolas Winding Refn'in, dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan yeni filmi Neon Şeytan (The Neon Demon), Ağustos ayı vizyon takviminin göze en çok çarpan filmlerinden biri. Elle Fanning, Jena Malone, Abbey Lee ve Christina Hendricks gibi isimlerin yer aldığı film, Los Angeles'ta zirveye çıkmak için her şeyi yapabilecek genç modellerin kan ve şehvet dolu hikâyelerine odaklanıyor.

Özgün senaryoya sahip ve devam filmi olmayan animasyonlar içerisinde Amerika'da en iyi animasyon açılışını yapan, dünya genelinde şu ana kadar $324 milyon hasılat yapan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (Secret Life of Pets), ülkemizde de gişenin en iddialı yapımlarından biri olmaya geliyor. Film, evcil hayvanların insanların okula veya işe gittiklerinde sürdürdükleri eğlenceli hayatı konu alıyor.

Karanlık Sular (The Shallows)

Vizyon Tarihi: 5 Ağustos 2016

Evdeki Düşman (Orphan), Kimliksiz (Unknown) ve Non-Stop gibi filmlerle tanınan Jaume Collet-Serra'nın yönetmenliğini yaptığı, başrolünde ünlü oyuncu Blake Lively'yi gördüğümüz Karanlık Sular (The Shallows), sörf yaparken köpek balığı saldırısına uğrayan ve kıyıya yakın deniz üzerinde bir yere sığınan Nancy'nin gerilim dolu hikâyesini anlatıyor. Karanlık Sular, düşük bütçesine rağmen Amerika'da elde ettiği gişeyle bu yazın sürpriz filmlerinden biri olmayı başardı.

Café Society

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2016

Kariyeri boyunca hemen hemen her yıla en az bir film sığdırmayı başaran Woody Allen'ın yeni filmi Café Society, 1930'ların Hollywood'unda geçen bir aşk hikâyesini konu ediniyor. Filmin başrollerinde ise Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Steve Carell ve Corey Stoll gibi birbirinden ünlü isimleri görüyoruz.

Krzysztof Kieslowski'nin başyapıtlarından biri olan Veronique'nin İkili Yaşamı, yirmi beş yıl sonra yenilenmiş kopyasıyla vizyona giriyor. Biri Polonya'da, diğeri Fransa'da yaşayan ve birbirini tanımayan iki kadının, Weronika ile Veronique'in yaşamını anlatan film, 12 Ağustos'da sinemaseverler ile vizyonda buluşacak.

Suicide Squad: Gerçek Kötüler (Suicide Squad)

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2016

DC Sinematik Evreni'nin yeni parçası olacak olan Suicide Squad, başarılı tanıtım kampanyaları sonrası nihayet vizyona giriyor. Dünyayı kurtarmak gibi zorlu bir görev için kötülerden oluşan bir takımın bir araya gelmesini konu alan filmin başrollerinde Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie ve Viola Davis gibi isimler yer alıyor.

Neon Boğa (Neon Bull)

Vizyon Tarihi:19 Ağustos 2016

Venedik ve Toronto olmak üzere gösterildiği birçok festivalden ödülle dönen, geçtiğimiz İstanbul Film Festivali'nde de gösterilen Neon Boğa (Neon Bull), rodeo dünyasını odağına alarak toplumsal cinsiyet kalıplarını ters yüz ettiği hikâyesiyle öne çıkan bir yapım.

*Güncelleme (27/07/2016): Neon Boğa filminin vizyon tarihi ileri bir tarihe ertelenmiştir. 

Elvis & Nixon

Vizyon Tarihi: 19 Ağustos 2016

Amerikan eski başkanlarından Richard Nixon ile Elvis Presley'nin tarihi buluşmasını konu edinen Elvis & Nixon, başrollerinde yer alan Kevin Spacey (Richard Nixon) ve Michael Shannon (Elvis Presley) gibi usta oyuncuların performanslarından güç alan bir komedi.

Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond)

Vizyon Tarihi: 26 Ağustos 2016

J.J. Abrams'ın arkasında olduğu modern Star Trek serisinin üçüncü halkası olacak olan Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond), gizemli ve yeni bir düşmana karşı savaşan mürettabıtımızın yaşadıklarını peliküle aktaracak. Justin Lin'in yönetmenliğini yaptığı film, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Anton Yelchin'in de oynadığı son filmlerden biri olma özelliği taşıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.