Zeljko Ivanek

Zeljko Ivanek

Doğum Bilgisi

15 Ağustos 1957

Yaş

63


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 42.290 639.072
Yedi Psikopat 22 Mart 2013
Pinema 19.568 251.068
Operasyon: Argo 30 Kasım 2012
Warner Bros. Türkiye 75.360 964.080
Bourne'un Mirası 31 Ağustos 2012
UIP Türkiye 127.817 1.362.065
Zor Ölüm 4.0 28 Haziran 2007
Özen Film 229.133 1.785.595
Manderlay 4 Kasım 2005
Bir Film 15.901 95.588
Dogville 5 Aralık 2003
Umut Sanat 47.831 304.938
Hannibal 6 Nisan 2001
UIP Türkiye 415.918 1.092.448
Köstebek 29 Ağustos 1997
Özen Film 116.500 61.526