Zeki Demirkubuz

Zeki Demirkubuz

Doğum Bilgisi

25 Temmuz 1964

Yaş

56


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kor 22 Nisan 2016
Bir Film 13.894 160.474
Bulantı 2 Ekim 2015
Bir Film 21.056 228.428
Yeraltı 13 Nisan 2012
Tiglon 54.344 519.592
Kıskanmak 6 Kasım 2009
Medyavizyon 28.737 273.433
Kader 17 Kasım 2006
Özen Film 26.464 184.862
Bekleme Odası 27 Şubat 2004
Özen Film 7.023 30.461
İtiraf 3 Mayıs 2002
Özen Film 17.234 53.292
Yazgı 9 Kasım 2001
Özen Film 12.986 30.677
Üçüncü Sayfa 29 Ekim 1999
Özen Film 15.234 24.157
Masumiyet 24 Ekim 1997
Özen Film 49.410 26.189
C Blok 26 Ağustos 1994
Mavi Film - -