Yusuf Aslanyürek

Yusuf Aslanyürek

Doğum Bilgisi

26 Şubat 1982

Yaş

38


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kaos 3 Mayıs 2019
Aslanyürek Film - -
Kümes 12 Ağustos 2016
M3 Film 1.804 17.557
Adana İşi 24 Eylül 2015
Chantier 40.422 461.142
Chantier 113.699 1.188.468
Lal 25 Nisan 2014
Chantier 10.622 99.523
Toprağın Çocukları 14 Eylül 2012
UIP Türkiye 57.905 532.123
7 Avlu 18 Şubat 2011
CineGroup 3.070 21.246
Eve Giden Yol 1914 22 Aralık 2006
Özen Film 345.817 2.404.632