Yorick Le Saux

Yorick Le Saux

Doğum Bilgisi

10 Ağustos 1968

Yaş

52


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. Türkiye 29.405 708.157
Çifte Hayatlar 3 Mayıs 2019
Filmartı 6.430 88.721
High Life 3 Mayıs 2019
Başka Sinema 10.411 138.718
Hayalet Hikayesi 30 Haziran 2017
Kurmaca Film 7.857 78.727
Sen Benimsin 3 Haziran 2016
Bir Film 5.962 86.529
M3 Film 6.174 73.130
Entrika 11 Ocak 2013
Pinema 19.221 251.045
Kadın İsterse 20 Mayıs 2011
M3 Film 7.597 79.411
Benim Adım Aşk 14 Ocak 2011
M3 Film 10.030 115.346
Şantör 3 Ağustos 2007
Chantier 7.597 70.841
Beş Kere İki 24 Aralık 2004
Chantier 17.753 136.878
Havuz 29 Ağustos 2003
Chantier 24.475 72.076