Yıldıray Gürgen

Yıldıray Gürgen

Doğum Bilgisi

1 Şubat 1969

Yaş

51


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ağır Romantik 14 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 84.296 1.427.793
Şuursuz Aşk 27 Aralık 2019
CGV Mars D. 76.251 1.374.752
Beyaz Hüzün 20 Aralık 2019
TME Films 54.427 602.315
Mucize 2 Aşk 6 Aralık 2019
CGV Mars D. 1.900.129 32.878.702
Bozkır 6 Eylül 2019
CJ Entertainment Turkey 1.639 29.477
CJ Entertainment Turkey 3.537.429 54.842.530
Aşk Bu mu? 14 Aralık 2018
CGV Mars D. 23.193 320.353
Keloğlan 7 Eylül 2018
CGV Mars D. 57.225 668.872
T.İ.M 29 Haziran 2018
CGV Mars D. 14.347 161.503
Cin-i Ayet 1 Haziran 2018
Bir Film 44.150 488.554
Bal Kaymak 18 Mayıs 2018
CGV Mars D. 64.242 782.791
Son Oyun 4 Mayıs 2018
Derin Film 1.521 15.268
Direniş Karatay 9 Mart 2018
CGV Mars D. 203.383 2.102.366
Ketenpere 3 Kasım 2017
UIP Türkiye 299.180 3.701.837
İlk Öpücük 20 Ekim 2017
TME Films 107.615 1.251.695
Atçalı Kel Mehmet 22 Eylül 2017
CGV Mars D. 4.732 47.724
Vezir Parmağı 25 Ocak 2017
Pinema 663.675 7.812.158
Cin Kuyusu 6 Kasım 2015
CGV Mars D. 89.835 951.913
Evlenmeden Olmaz 23 Ekim 2015
Pinema 18.466 182.743
Yaktın Beni 16 Ekim 2015
UIP Türkiye 158.062 1.850.938
Pinema 98.044 1.144.321
Senden Bana Kalan 17 Nisan 2015
CGV Mars D. 289.778 2.994.612
Sonsuz Bir Aşk 10 Nisan 2015
Pinema 16.777 169.290
Sevimli Tehlikeli 6 Şubat 2015
Warner Bros. Türkiye 911.833 9.186.465
Mucize (2015) 1 Ocak 2015
Pinema 3.737.605 39.418.944
Pinema 58.993 622.031
Seni Seviyorum Adamım 21 Kasım 2014
TME Films 146.882 1.474.238
Sadece Sen 14 Mart 2014
Pinema 470.134 4.454.252
Mc Dandik 6 Aralık 2013
Özen Film 9.488 75.370
Su ve Ateş 15 Kasım 2013
UIP Türkiye 1.215.086 11.467.223
Pinema 1.507.603 14.623.156
Evim Sensin 2 Kasım 2012
UIP Türkiye 2.703.241 24.483.088
Ya Sonra 25 Şubat 2011
Warner Bros. Türkiye 849.743 7.559.500
Özen Film 955.519 7.320.404
Pinema 3.474.495 31.645.541
Romantik Komedi 5 Şubat 2010
Pinema 666.238 6.103.697
Gecenin Kanatları 11 Aralık 2009
Pinema 341.382 2.865.500
Neşeli Hayat 27 Kasım 2009
Cinefilm 1.125.601 9.661.268
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629
Beyaz Melek 16 Kasım 2007
Medyavizyon 2.032.885 14.657.214
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298