Yıldıray Gürgen

Yıldıray Gürgen

Doğum Tarihi

1 Şubat 1969

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.02.2020 1.427.793 TL 84.296
27.12.2019 1.374.752 TL 76.251
20.12.2019 602.315 TL 54.427
06.12.2019 32.878.702 TL 1.900.129
06.09.2019 29.477 TL 1.639
01.02.2019 54.842.530 TL 3.537.429
14.12.2018 320.353 TL 23.193
07.09.2018 668.872 TL 57.225
29.06.2018 161.503 TL 14.347
01.06.2018 488.554 TL 44.150
18.05.2018 782.791 TL 64.242
04.05.2018 15.268 TL 1.521
09.03.2018 2.102.366 TL 203.383
03.11.2017 3.701.837 TL 299.180
20.10.2017 1.251.695 TL 107.615
22.09.2017 47.724 TL 4.732
25.01.2017 7.812.158 TL 663.675
06.11.2015 951.913 TL 89.835
23.10.2015 182.743 TL 18.466
16.10.2015 1.850.938 TL 158.062
25.09.2015 1.144.321 TL 98.044
17.04.2015 2.994.612 TL 289.778
10.04.2015 169.290 TL 16.777
06.02.2015 9.186.465 TL 911.833
01.01.2015 39.418.944 TL 3.737.605
12.12.2014 622.031 TL 58.993
21.11.2014 1.474.238 TL 146.882
14.03.2014 4.454.252 TL 470.134
06.12.2013 75.370 TL 9.488
15.11.2013 11.467.223 TL 1.215.086
14.02.2013 14.623.156 TL 1.507.603
02.11.2012 24.483.088 TL 2.703.241
25.02.2011 7.559.500 TL 849.743
07.01.2011 7.320.404 TL 955.519
05.11.2010 31.645.541 TL 3.474.495
05.02.2010 6.103.697 TL 666.238
11.12.2009 2.865.500 TL 341.382
27.11.2009 9.661.268 TL 1.125.601
12.03.2009 19.581.629 TL 2.566.435
16.11.2007 14.657.214 TL 2.032.885
23.12.2005 17.180.298 TL 2.618.244

Diğer Filmleri