Yeşim Ceren Bozoğlu

Yeşim Ceren Bozoğlu

Doğum Tarihi

29 Temmuz 1974

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.10.2017 ₺25.631 2.070
14.11.2014 ₺32.648 3.427
27.12.2013 ₺1.257.444 118.500
04.05.2012 ₺141.252 16.860
21.05.2010 ₺13.189 2.236
12.03.2010 ₺1.175.758 146.365
17.04.2009 ₺914.710 117.082
30.01.2009 ₺648.512 77.717
16.02.2007 ₺1.554.536 208.011
03.11.2006 ₺1.552.438 231.784
14.10.2005 ₺564.036 110.228
29.04.2005 ₺453.949 71.274
04.02.2005 ₺29.363 5.736
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.